Verë e ankandeve

Авиаперелеты на мероприятия и события

Verë e ankandeve apo shishe verë, për çmimin e një makinë luksoze. Për “gjuetarët” për Antike ankand është një mundësi e madhe për të blerë shumë e dëshirueshme (pikturë, bizhuteri, makina), për verë mbledhësit është mundësia për të blerë një shishe ose krejt koleksionin e elitës verërave.

Verë e ankandeve

Në ankandet famë në mbarë botën (Christie, Sotheby-së, Zachys, Acker Merrall & Condit, Hart Davis) çmimi për një shishe ndonjëherë arrin në disa qindra mijëra dollarë.

Më parë, ankande ishin kryer vetëm në vendet ku nuk ishte i vendosur mirë kulturën e verës (Francë, Gjermani), sot në organizata nuk është e fundit, rol i luajtur nga kërkesa. Pra, një qendër moderne e Tregtisë luksoze verë është konsideruar të jetë Hong Kong, dhe me siguri nuk botën e Vjetër, ku kërkesa për “ankandit shumë” ka pësuar rënie të ndjeshme.

Pse mbledhësit të shesin rezervat e tyre?

Читайте также:  Vera Karlo Rossi

Pjesa më e madhe e verërave ankandet janë private verë koleksion, ose një përqindje të vogël të llogaritë në verë të shtëpisë. Ndonjëherë krijoj pse mbledhësit që me të tilla frikë, pak nga pak, nëse mund të them kështu në shishe, e mbushur raftet e tyre bodrumet nesër “le ta me një çekiç.” Pyetje të tilla janë pyetur vetëm nga ata të cilëve cellars vera ende. Në fakt, arsyeja e shitjes është mjaft e qartë dhe e thjeshtë. Mbledhja janë aq të mëdha, saqë për të ruajtur blerjet e reja nuk kanë vend, dhe e ankandit ju jep mundësinë për të liruar hapësirë dhe të fitojnë të holla për të reja të verërave. Ndoshta koleksionist i vendosur për të krejtësisht të ndryshojë drejtim: për të shitur një koleksion të verërave nga rajonin champagne, për të gjithë forcën e tij për të përqëndrohet në verërat e Burgundy.

Читайте также:  Historia e verës tapa

Путешествия бизнес авиацией

Nga rruga, më titull verërat e botës (Francë) dhe në ankandet e vendosur në nivel të udhëheqjes: Bordeaux, Burgundy, shampanjë dhe luginën Rhone. Kjo “Kuartetit” të ndjekur nga shumë ekspertë.

Tregtare në vende të ndryshme.

Një nga karakteristikat e verës ankandet është përkatësia territoriale, gjegjësisht në Gjermani është e dominuar nga gjermanisht prodhimi i verës në Shtetet e Bashkuara po çon mostrave të kongresit të verës.

Gjermane ankandet janë karakterizuar jo vetëm nga bollëku i shumë lokale, por edhe mënyrën e tyre të sjelljes. Së pari, këtu janë shitur direkt nga prodhuesi, jo nga bodrumin e një koleksionistë privat. Dhe, së dyti, këtu e shitjes nuk është një shishe, por të gjithë tufa.

Në mesin e shumë në spanjisht verë ankand nuk veçantë affluence e llojeve kryesore të ekonomisë, Alvaro Palacios, Dominio de Pingus dhe Artadi. Por ndonjëherë ka vënë vlefshme mostrat e Australian (Penfold”s Grange) dhe Afrikës së Jugut verë (Nederburg Edelkeur Fisnik Fund të Korrjes, Vergelegen).

Читайте также:  Chilean verë

Vera, ethet e në Azi.

Gjatë viteve të fundit në Azi kërkesa për verë mbledhjen e po rritet në mënyrë eksponenciale, Kineze Nouveau riche doni të vet, jo vetëm makina luksoze, por edhe vera, gjatë së cilës kohë nuk imperiously. Çdo vit në ankand në Kinë të gjithë vënë re rekordet e shitjeve, hedhjen jashtë për një verë të mbledhjes me vlerë miliona dollarë. Që nga viti 2008, kur Acker Merrall & Condit mbajtur saj të parë verë ankand në Hong Kong, një pasion për të elitës faji nuk largohem.