Vera markë Calvet

Авиаперелеты на мероприятия и события

Calvet është një përballueshme luksoze franceze të verës. Sot, vera e Calvet (mbi 40 lloje) mund të blihen në 100 vende, duke përfshirë në Kazakistan. 70% e totalit të prodhimit të verës, dhe këtë vit, në 10 milion shishe të eksportohen. Në mbarë botën verërave Calvet të vlerësojmë një cilësie të mirë dhe të gjithanshëm shije, e kombinuar me çmim të volitshme.

Vera markë Calvet

Dhe filloi historia e krijimit të suksesshëm të kompanive “Calvet” në 1818 në luginën e Rhone, kur një prind të punojë në vreshta në qytetin e Tain L’hermitage është marrë, për të ardhmen, “babai” i krejt Jean-Marie Calvet (Jean-Marie Calvet). Verës për atë nuk ishte vetëm një punë, por pasioni dhe inspirimi, kështu suksesi nuk ishte gjatë në vjen.

Në 1823-in, në qarkun Qendror të Purpurta, një qender tregtare të verës markë në stacionin kryesor të autobusëve, dhe pas disa viteve të prestigjioze verë rajonin e Francë mund të krenohem me të tillë një qendër.

Читайте также:  Kakhetian teknologjisë

Vetë tërheqje.

Më 1870, Oktavën Calvet është marrë për ndërtimin e një shkallë të gjerë të projekt – kështjellë “Calvet” në Medoc rajon. Ndërtesa ishte mbresëlënës, jo vetëm jashtë, por brenda nën bodrumin e verës është dhënë një 16 mijë sq. m. nga Rruga, në territorin cellars në procesin e zhvillimit, kompania vazhdimisht zgjerohet.

1920, Calvet Jean propozon të shtoni një shishe verë të karakterit personal që do të flas për cilësinë e produkteve, dhe dizajni i shishes do të bëjë të njohur. Kështu në vitin 1920 kishte “shenja” të kompanisë – shqiponja simbolizon forcën, këmbënguljen dhe dëshirën për lartësi të reja. Jean kujdesej jo vetëm për pamjen, por edhe për përmbajtjen e tij. Në vitin 1930, ai hap lab, qëllimi i të cilit ishte për të studiuar pije dhe procese prodhuese nga një shkencore pika e parë. Me hapjen e laboratorit në të gjitha bimët e kompanisë mbajtur të rrepta të kontrollit të cilësisë.

Путешествия бизнес авиацией

Në 1882, kompania është pjesë e Whitbread Grup, dhe pasi i përkiste Korporata Aleate Domecq. Në vitin 2007, “Calvet” u bë një pjesë e financiare gjigande Les Grands Chais de France.

Читайте также:  Si për të dalluar një verë të mirë?

Çdo verës ka vet ligjet, traditat dhe sekretet, “Calvet” nuk është përjashtim. Është rreptësisht e vëzhguar një grup të caktuar të rregullave, nga rruga, kjo është 40 substanciale të dispozitave që rregullojnë kryesore fazat e prodhimit. Për shembull, përzierja dhe plakjen e pije është prodhuar vetëm në menjëhershëm vendndodhja e kompanisë. Për ekspozimin e cila zgjat të paktën gjashtë muaj (zakonisht 1 vit), mund të përdoret frëngjisht fuçi lisi. Të ardhmen gjobë verërave Calvet duhet të kalojnë një test provë (deri në 11 herë). Ndoshta kjo është e vështirë, por këto rregulla të ju lejojnë për të krijuar kryeveprat.

Historia e kompanisë nuk do të jenë të plota nëse nuk përmendet rreth kryesor oenologist e Shtëpisë në stacionin kryesor të autobusëve – i Spanjoll Paz Espejo. Ajo është një të vërtetë tifoz i tij rast, një biolog, jo vetëm me një diplomë nga Universiteti Bordeaux, por edhe një intuitë të jashtëzakonshme. Ajo është nën kontrollin e Pas u bë nga më të mirë të verërave të markës. E kritikëve dhe ekspertëve të thirrur të Kalojë moderne franceze të verës. Bashkëpunimi i Shtëpisë në stacionin kryesor të autobusëve Espejo prishet “vera” stereotip: verë të mirë mund të jetë të lira.

Читайте также:  Historia e një verë: Chardonnay

Për të pasur dhe histori të gjatë të verës të kësaj marke ishte dhënë shpërblime të shumta, duke përfshirë “gold” Verë dhe Shpirtin e Konkurrencës 2003 verë Calvet XF Sauvignon Blanc. Në lidhje me verërat Calvet është një shenjë e mirë verë udhëzues Francë – Hachette.

Një tjetër krenari e kompanisë është gamë të hollë pije Calvet Varietals. Këtë verë single malt whiskey, me një shije të butë, e freskët, erë dhe çmim të volitshme: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Merlot dhe Cabernet Sauvignon, të cilat sot mund të jenë të gëzuar në Kazakistan.