Kantinat më të mira të Italisë

Авиаперелеты на мероприятия и события

Miq, sot ne nuk do të prekë në shkëlqimin e verës bouquets, ose një shumëllojshmëri të flavors, mbani këshilla në zgjedhje të saktë të mirë të pini dhe vetëm të gëzojnë të rëndësishëm të arkitekturës së punishtet e verës në Itali. Disa prej tyre si “e mori larg”, me pikturat e tij artistik, ndërlikuar formave të tjera – kujton muze të artit modern, disa u përvetësuan nga peizazhi dhe vreshta. Mjaft të flasim, të shohim për veten tuaj.

Kantinat më të mira të Italisë

Tenuta Castelbuono, Umbrias.

Eko-shell u dha të UNESCO-s në kategorinë “industriale” në shkallë. Ajo u ndërtua në vitin 2012 nga arkitekti Arnaldo Pomodoro. Ideja e familjes Lunelli, ndërtimi ishte menduar për të të jetë një kuti për ruajtjen e gjërave me vlerë (në rastin tonë – një e shkëlqyer e verës).

Читайте также:  Dagg Shaffer. Shaffer vreshtit, NAPA valley

Cascina Adelaide.

Krijuesit e verës u përpoq harmonike “përshtaten” objekti në lokale të vendit dhe jam dakord se kanë arritur qëllimit. Transparente mureve të lejuar punonjësve për të shijuar vreshtat, dhe për vizitorët në punishte procesi i prodhimit është e hapur në një shikim. E ndërtuar në vitin 2004.

Punishte e Domenico Clerico Piedmont.

Minimalism, lirinë dhe stilin e karakterizojnë këtë moderne verës. Ndërtesa përfundoi në vitin 2011.

Путешествия бизнес авиацией

Kantina e verës Nuova Antinor.

Të gjitha ndërtesat kryesore janë të fshehura nën tokë. Po, ju keni të saktë të paraqitura. Kërkim në “majën e malit” nuk janë as të vetëdijshëm se çfarë e pret brenda: e korridoreve të pafund, provë dhoma dhe e pabesueshme shkallët. Chianti Classico, u ndërtua në vitin 2012 (ndërtimi zgjati 7 vjet).

Читайте также:  Luca Maroni, njeriu i cili kishte provuar më shumë se 123,000 verë

Punishtja e verës Ceretto (përkthyer nga italisht.- rrushi).

Këtë e madhe dhe transparente, “kokrra të kuqe” qëndron madhërishëm mbi vreshtat e Piedmont. Ishte hapur në vitin 2009.

Punishtja E Verës Tramin.

Ndërtimi i vitit 2010. Punishtja e verës punëtorët e quajtur atë “një shtëpi për Gewurztraminer” (teknike lloj i rrushit që përdoret për të bërë verë të bardhë). Gjelbër dizajn simbolizon hardhi.

Punishtja E Verës Cubo.

Një tjetër verës me një simbolike kuptim. Në këtë kohë, transparent cube simbolizon Barollo marrjen e madhështisë dhe diversitetit me kalimin e kohës. Projekti u implementua në vitin 2000.